Samarbejde

At samarbejde vinder vi alle på. Os på Rabattjakt tror meget på at give og tage. Hvis du er virksomhed, blogger eller noget helt andet, så er du velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i et samarbejde. Vi beskriver her de mest almindelige forespørgsler vi får, så kan du se, hvad gælder for dig som blogger eller virksomhed.

For dig som er butik

Om din butik allerede findes hos os eller ej spiller ingen rolle. Vil du være synlig på Rabattjakt eller måske bare lidt ekstra synlig? Vi videreudvikler gerne vores samarbejde med butikkerne. Vi er åbne for alle typer ideer og samarbejder. Gennem en kraftfuld platform og markedsføring via forskellige kanaler så som nettet, Facebook, nyhedsbreve, Twitter og andre kanaler.

Du kan læse mere og kontakte os, hvis det har din interesse.

For dig som har en blog

Vi samarbejder gerne med dig som har en blog. Hovedsageligt går blogsamarbejdet ud på, at du skal skrive et indlæg om Rabattjakt og tippe dine læsere om vores side. Gør du det, så kan du eksempelvis få biograf-billetter eller noget andet lækkert!

Du kan læse mere og kontakte os, hvis det har din interesse.

Annoncere

Dette er vores annonceringsside. Her finder den information du har brug for som virksomhed / butiksejer for at blive set på Rabattjakt.nu. Vi har mulighed for at promovere dig og dit firma både på hjemmesiden, i de sociale medier og i nyhedsbrevet. Det er gratis at få vist din butik på Rabatjagt.com.

Kontakt os gerne på marknad@marketpush.se

For dig som er noget helt tredje

Måske kommer du fra en virksomhed som måske ikke er en webshop eller en side som bruger rabatkoder / kampagner, men som også ser en mulighed for at samarbejde med også. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os.

Du kan læse mere her på siderne og kontakte os marknad@marketpush.se, hvis det har din interesse.