Om os

Rabattjakt er det naturlige valg for dig, som elsker at shoppe på danske netbutikker (e-handel). Vi er en af Danmarks største sider, som viser aktuelle rabatkoder og kampagner. Hvis der findes en rabatkode til en butik i Danmark, så finder du den her. Du skal nu bare bruge én side, når du vil spare penge og shoppe smartere ved hjælp af rabatkoder.

Vi startede d. 1. januar 2012 i Sverige og har vokset lige siden. I 2013 begyndte vi at udvide til flere lande for at tilbyde vores højt elskede tjenester der - herunder Danmark. Dette er 3. version af vores platform fra 1. januar 2013, der første gang så offentlighedens lys d. 8. april 2013. Platformen er perfekt og gør, at vi vokser hurtigere og hurtigere hver eneste dag. Vi samler rabatkoder og kampagner hver dag i ugen - året rundt.

Rabattjakt skal ses som en hjælp til dig, som benytter dig af de danske netbutikker. Vi gør vores bedste for at holde styr på de aktuelle rabatkoder og kampagner til dine favoritbutikker. Rabattjakt.nu kan ikke holdes ansvarlig for udgåede eller fejlagtige rabatkoder og tilbud. Vi tager forbehold for skrivefejl og vil gøre opmærksom på, at siden kun bør anvendes som en forslags-side.