Hvordan bruger jeg en rabatkode?

Hvordan bruger jeg en rabatkode?

At bruge en rabatkode fra Rabatjagt er nemt. Start med at finde den rigtige butik ved at søge på vores side eller bladre gennem alle butikkerne, som du finder her: Butikker A-Å. Søge kan du gøre på forsiden eller længst oppe til højre.

Når du har fundet den rigtige, så er det bare at vælge den rabatkode eller kampagne, som du er interesseret i på listen. Klik derefter på knappen til højre for tilbuddet for at aktivere koden (som du kan læse mere om nedenfor) eller åbne en ny side med den aktuelle kampagne.

Bruge en rabatkode

For at få rabatkoden som du vil bruge, så skal du klikke på den grønne knap "Vis Rabatkode". Når du gør det så åbner siden et nyt vindue, hvor rabatkoden vises og hvor der er et link direkte til butikken. Nu er det bare at kopiere koden og bruge den ved kassen inden du afslutter din bestilling i butikken. Det er forskelligt fra butik til butik, hvordan rabatkoden bruges. Vi forsøger at skrive præcise guides, der med billeder viser, hvor man skal skrive rabatkoden for alle butikker. Dem finder du i højre spalte på butikssiderne (se billedet forneden).

Virker rabatkoden?

Det er vigtigt for os, at du bruger de knapper som findes under rabatkoderne når du kopierer den. Vi og fremtidige besøgende vil rigtig gerne vide om koden virker eller ej ved at du klikker på en af knapperne. Det kommer alle til gode, fordi vi så hurtigt kan frasortere de forældede rabatkoder, der ikke længere virker. For hvis en kode får et par stemmer på, at den ikke virker, så tester vi den! Du vil jo også gerne selv kun have vist de gyldige koder næste gang du vender tilbage til Rabattjakt for at finde rabatkoder.