FAQ

Nedenfor finder du svar på de mest almindelige spørgsmål. Er der andet du mangler, så skal du endelig kontakte os.

Hvad er Rabatjagt?

Rabatjagt er en gratis tjeneste, som samler rabatkoder og kampagner til Danmarks netbutikker. Hvis du vil vide mere om os, så kan du gøre det under "Om os".

Hvad tilbyder Rabatjagt?

Rabatjagt tilbyder både rabatkoder og kampagner. Rabatkoder er koder, du indtaster ved kassen, inden du afslutter dit køb. Vi lister også alle aktuelle kampagner for butikkerne, her er der ikke brug for koder. For at bruge kampagnerne, så er det bare at klikke på den blå knap til højre ved hver kampagne.

Hvad koster Rabatjagt?

Intet! Rabatjagt er gratis og du behøver hverken betale noget eller oprette en konto. Vil du derimod have eksklusive rabatkoder og ugens populæreste koder, så kan du vælge at blive medlem og få vores nyhedsbrev. Du kan altid annullere dit medlemskab efterfølgende.

Hvorfor virker koden ikke?

Der findes forskellige grunde til, at en rabatkode ikke virker. De to typiske er:

  1. Det køb du er ved at foretage matcher ikke de anvendelsesvilkår/krav/mindste ordreværdi, som rabatkoden kræver. Vi forsøger at angive denne information, hvis vi har den, men den er ikke altid tilgængelig.
  2. Rabatkoden er udgået.

Der findes ingen aktiv rabatkode?

Dette kan optræde, hvis butikken lige for tiden ikke har nogen fungerende koder. Skulle du kende til en, så må du gerne tippe os og andre om den. Ellers er du velkommen tilbage. Hver dag jagter vi nye rabatkoder og kampagner.

Jeg leder efter en butik, som ikke findes!

Vi forsøger at have alle butikker med på Rabatjagt. Vil du have en butik med, som ikke er oprettet? Kontakt os, så ordner vi det med det samme!

Jeg har en virksomhed, og vil vises på Rabatjagt

Søg på din butik, og se om du ikke allerede er på siden. Hvis den er, så kan du få adgang til en konto, hvor du kan administrere din butik. Hvis du ikke findes på Rabatjagt, så kontakt os, så ordner vi det. Det er gratis at blive vist hos os.

Hvad er en eksklusiv rabatkode?

En eksklusiv rabatkode, er en kode du kun finder på Rabatjagt. Vi forsøger hele tiden at samarbejde med de virksomheder, der findes på siden. Ofte resulterer det i, at vi kan få en eksklusiv rabatkode. Disse koder er ofte bedre end de andre, man finder på nettet.